dj
PITANJA I ODGOVORI
 • MOŽETE LI ORGANIZIRATI SVADBU NA OTVORENOM? 

Da. Takva su vjenčanja sve popularnija pa se u posljednje vrijeme sve češće organiziraju. Možemo ih pripremiti kako na privatnim posjedima, tako i na javnim površinama. Zahvaljujući dobroj suradnji s iznajmljivačima šatora, stolaca, stolova i pozornica, dekoraterima te caterinzima, na otvorenom se može prirediti zaista veličanstveno vjenčanje.

 • RADITE LI PO CIJELOJ ZEMLJI? 

Da. Na Vaš poziv dolazimo u Vaše mjesto. Budući da nam je sjedište u Zagrebu, za mjesta izvan Zagreba cijenu uvećavamo za troškove prijevoza, a po potrebi dogovaramo i noćenje.

 • MOŽEMO LI NA NEKOM VJENČANJU POGLEDATI VAŠ NASTUP? 

Nažalost, ne. Vjenčanje je privatna proslava, a profesionalna nam etika nalaže čuvanje privatnosti klijenata. Zahvaljujući tomu ni Vaše vjenčanje neće ometati nepoznati promatrači.

 • MOŽEMO LI POTPISATI UGOVOR O ANGAŽMANU? 

Naravno. Budući da spadamo među rijetke koji sve vezano uz vjenčanja rade sukladno zakonu, i Vama smo u mogućnosti izdati ponudu, tj. predračun, a po uplati, dobivate račun. Dodatno se možete osigurati i ugovorom.

 • MOŽETE LI U SLUČAJU VIŠE SILE OSIGURATI NASTUP DRUGOG DJ-A? 

Bez problema. Surađujemo s nekoliko odličnih DJ-a zahvaljujući čemu možete računati na poštivanje s naše strane svih preuzetih obveza čak i u slučaju više sile. Isto je i sa svim ostalim uslugama koje Vam nudimo.

 • JE LI DJ I VODITELJ? 

Jest. Naši DJ-i iza sebe imaju i veliko radijsko iskustvo pa im mikrofon nije stran. Oni u dogovoru s mladencima izrađuju protokol vjenčanja te u skladu s njim vode ceremoniju. Naglasak se stavlja na najvažnije trenutke vjenčanja; ulazak mladenaca u dvoranu, posluživanje hrane, pozive na ples, rezanje torte, bacanje buketa, darivanje itd.

 • PUŠTATE LI GLAZBU ZA VRIJEME JELA? 

Da. Tijekom jela te drugih dijelova večeri koji služe za odmor i razgovor uzvanika, pušta se glazba laganog i srednjeg tempa. U te se cjeline idealno uklapaju i manje poznate pjesme drage mladencima. I jačina glazbe prilagođava se trenutku.

 • MORAMO LI ZA PRVI PLES ODABRATI BEČKI VALCER? 

Ne. I prvi ples podliježe ukusu mladenaca. Odabir može pasti na njihovu zajedničku omiljenu pjesmu, a nešto lijepo mogu izabrati i u dogovoru s DJ-om.

 • SVIRATE LI PJESME PO NAŠEM ODABIRU? 

Djelomično. Kad biste Vi odabrali sve pjesme za svoje vjenčanje, ne bi Vam trebao DJ s iskustvom nego npr. nećak s računalom. Naši DJ-i poštuju Vaš ukus, ali on ne smije biti isključiv. Naime, glazbom se treba zadovoljiti što veći dio publike različite dobi i ukusa. U tome leži uspjeh zabave.

 • KOLIKO PJESAMA POSJEDUJETE U SVOJOJ FONOTECI? 

Mnogo, no to je nebitno. Bitno je znati da prosječno vjenčanje traje 10 sati, tj. 600 minuta. U tom se vremenu uspije pustiti između 150 i 200 pjesama koje prosječno traju 3 ili 4 minute. Dakle, 150 do 200 hitova različitih glazbenih stilova, pažljivo odabranih na temelju dugogodišnjeg iskustva, bit će i više nego dovoljno za Vaše vjenčanje.

 • MOŽETE LI ISPUNJAVATI GLAZBENE ŽELJE? 

Iz fizičkih razloga DJ ne može kod sebe imati baš sve što bi netko na vjenčanju mogao poželjeti niti namjerava za dodatni honorar svirati po željama. Unaprijed se možemo dogovoriti za glazbene želje, tj. pjesme koje su Vama drage ili koje želite uputiti najdražim uzvanicima.

 • RADITE LI TONSKU I SVJETLOSNU PROBU PRIJE VJENČANJA? 

Naravno. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu većinu prostora već poznajemo, a one rijetke nepoznate obavezno obiđemo čim se netko za njih zainteresira. To nam omogućuje procjenu tehničkih karakteristika prostora i najbolji izbor tonske te svjetlosne opreme koju ćemo Vam predložiti. Prije samog vjenčanja oprema se uvijek postavlja nekoliko sati ranije. Želimo da taj dan budete bezbrižni. Zato, dok Vi izgovarate sudbonosno „Da“, glazba u Vašem svadbenom prostoru već svira, a oprema za osvjetljenje je zagrijana.

 • JESTE LI SLOBODNI NA DAN NAŠEG VJENČANJA I KOLIKO STOJI VAŠA USLUGA? 

Budući da ne znamo za što ste sve zainteresirani, najbolje je da se nađemo na sastanku u našem uredu. Veselimo se što ćete nam pružiti priliku da uljepšamo jedan od najvažnijih dana u Vašem životu! Kontaktirajte nas.

Copyright 2006.-2012.